Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Nora Deneș, băimăreanca dorită de toți jurații de la Vocea României

04 Nov Blog | Comments
Nora Deneș, băimăreanca dorită de toți jurații de la Vocea României

A întors toate scaunele, deși a fost ascunsă în spatele cortinei. Nora Deneș este una dintre băimărencele din actualul sezon al competiției Vocea României. Muzician, cântăreț, violonist, pianist, compozitor, orchestrator, producător muzical. O știm de pe scenă, am ascultat-o la radio, e băimăreancă de-a noastră. Tocmai de aceea sperăm să ajungă cât mai departe în celebrul concurs. Care au fost primele impresii după ce a urcat pe scena de la Vocea României am aflat chiar de la Nora Deneș.

 

nora denes vocea romaniei– Ce senzație ai avut la primul contact cu scena de la Vocea României?

Înainte să ajungi pe scenă trebuie să îți aștepți rândul cu foarte multă răbdare. Asta înseamnă acumulare de adrenalină, rezistență, emoții din plin, concentrare, oboseală. Cel mai “groaznic” este când dai ușile roșii la o parte, când treci din lumea “ta” în lumea “show-ului”. Presiunea este enormă, iar tensiunea o tai parcă cu un cuțit neascuțit. Fiind după cortină am putut să mă concentrez foarte bine pe cântat, dar am dansat și am tras cu ochiul la Paul, șeful bandului de pe scenă. Așadar, m-am simțit “protejată” de cortină și deci în elementul meu creator.

 

– Cum te-ai simțit când toți cei patru jurați au apăsat butonul?

– Nu am auzit butoanele atunci. În plus, eu nici nu am văzut jurații. Am auzit și simțit în schimb valurile de entuziasm ale publicului foarte cald și receptiv. Au reacționat foarte bine.

 

-De ce Smiley?

– Pentru ca e tânăr (cu un an mai mic decât mine), pentru că e producător, cântăreț și compozitor, pentru că e înconjurat de muzicieni foarte valoroși, pentru că am cântat cu chitaristul lui, pentru că e uman, simpatic și frumos și pentru că e născut în aceeași zi cu mama mea (27 iulie), care nu se mai află printre noi… deci am avut foarte multe motive să-l aleg pe Smiley în contextul dat.

 

– Ce piese crezi ca te-ar avantaja si ai dori sa le canti in concurs?

– În genere concurenților li se cere o listă de piese preferate, din care apoi discutăm și alegem împreună cu antrenorii. Până acum am cântat piese de forță și vitalitate, dar mi-ar plăcea și un moment mai liric, unde să îmi arăt și sensibilitatea. De exemplu, să fac o demonstrație de virtuozitate sau sensibilitate cu vioara în live-uri. Asta dacă ajung până acolo, evident.

 

 – Unde o vedem pe Nora Denes in viitorul apropiat?

– Pe Nora Deneș o vedem în continuare la catedra de vioară, exersând la vioară și pregătindu-și copiii pentru examene și audiții. O mai vedem crescându-și copilul, compunând, cântând, răspunzând la provocările atât muzicale, cât și cotidiene, muncind în general.

 

Sursa foto: Pro TV

 


Leave a comment