Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

iPhone 7 și iPhone 7 Plus, în curând și în România

12 Sep Blog | Comments
iPhone 7 și iPhone 7 Plus, în curând și în România

iphone-7-plus-blackRecent lansatele iPhone 7 și iPhone 7 Plus, alături de Apple Watch 2 sunt vedete pe internet și multă lume își dă cu părerea despre strategia de marketing pe care Apple o are în fiecare toamnă în preajma acestei date. Chiar dacă vorbim despre iPhone 7 și nu de o lansare cu “s”, Apple nu a reușit să ne surprindă atât de mult pe cât ne așteptam. Sau poate că așteptările noastre erau prea mari. Dacă nu s-a produs anul trecut, odată cu lansarea lui iPhone 6s, speram ca în toamna lui 2016, când vorbim despre iPhone 7, să avem o schimbare de design pentru noile modele. N-a fost să fie, cu excepția deja celebrelor antene.

Îmbunătățirile sunt vizibile însă, că doar vorbim despre “cel mai bun iPhone lansat vreodată” 🙂 Iar ca utilizator de iPhone, pot confirma că nici un produs Apple nu suportă comparație cu produse lansate de companiile rivale, chiar dacă statisticile spun că la vânzări unele stau mai bine. Singura bulină oarecum neagră va rămâne prețul, dar unii vor spune că și această calitate în produsul despre care vorbim costă. Având în vedere că doar un singur magazin din România – Quickmobile.ro a lansat precomenzile pentru noile modele Iphone 7 și iPhone 7 Plus, nu ne rămâne decât să sperăm că și la companiile de telefonie mobilă sau ceilalți comercianți care vând oficial produse Apple prețurile nu vor fi mai mari.

Iată câteva link-uri utile pentru cei care așteaptă lansarea oficială a noilor modele iPhone 7 și iPhone 7 Plus în România:

La quickmobile.ro prețurile încep de la 3.499 lei, iar precomenzile pot fi deja făcute aici.

Tot la quickmobile.ro avem și primele accesorii pentru iPhone 7, pe care le puteți vedea și cumpăra aici.

airpods_hero_largeIar aici sunt link-urile către companiile de telefonie mobilă care au anunțat că vor începe precomenzile din 16 septembrie, cu promisiunea că primele livrări vor fi făcute din 23 septembrie: Vodafone și Orange, iar la eMag aici.

Rămâne de văzut dacă în perioada imediat următoare ne vor face o surpriză plăcută sau… nu, cel puțin în ceea ce privește prețurile la noile modele iPhone 7, dar și la seria a doua Apple Watch.

Până atunci, așteptăm primele review-uri și teste după ce iPhone 7 și iPhone 7 Plus vor ajunge oficial pe piață în Statele Unite și unele țări din Europa.

 

 


Leave a comment