Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Despre mine

As putea incepe si aici la fel: Buna dimineata si bine v-am regasit! Sunt Adrian Mandru si iata ca, dupa ce ne auzim de atata vreme la radio si (deja) de cativa ani ne vedem la TV, ne intalnim si on-line.

Lucrez in media de 15 ani. Prima dragoste a fost si ramane radioul, dovada ca in acesti ani (nici multi, nici putini), am lipsit din fata microfonului doar cateva luni. Nu insist si pe cealalta perioada, a pregatirii profesionale, paralela de altfel cu munca, dar la cerere am pregatit CV-ul actualizat. 🙂 Totul a inceput relativ simplu: intr-o zi mi-am luat inima in dinti, am batut la usa unui patron din media locala si i-am spus “vreau sa lucrez la radio”. De atunci am obtinut si primul job serios.

In tot acest timp am facut de toate: de la crainic de stiri pana la regizor de emisie, animator, realizator de emisiuni, redactor-prezentator, corespondent, director muzical, director de programe. Am incercat in paralel si presa scrisa. Cativa ani am scris si la un ziar local. O experienta interesanta, mai ales datorita faptului ca in munca de teren eram tot timpul in contact cu lumea, de la oficialitati pana la colegi de breasla. In ultimii trei ani, pe langa radio, am acceptat o noua provocare: televiziunea. Cu o oarecare teama la inceput, avand in vedere ca nu aveam experienta, cred ca am intrat repede si in “pielea” prezentatorului de stiri de televiziune.

Nu mi-a placut niciodata sa vorbesc despre mine (asta inseamna ca sunt modest? :)) si mi-a venit greu sa scriu cateva randuri la sectiunea asta. Am amanat mereu, pana in momentul in care site-ul a fost aproape gata. Si nici nu am schimbat multe locuri de munca, pentru ca, recunosc, sunt adeptul stabilitatii. Peste tot insa am incercat sa-mi fac treaba asa cum am stiut mai bine. Si, in majoritatea cazurilor, sper ca am reusit. Fiecare dintre voi ma poate aprecia asa cum considera de cuviinta. Pentru ca pe toti cei care ma ascultati la radio, ma priviti la tv sau cei care se vor alatura acestui blog va consider prietenii mei. Va multumesc pentru asta si va doresc numai bine!