Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

De vorba cu AMI: Versurile noului single sunt tot in spaniola si ii apartin artistei

08 May Blog | 3 comments
De vorba cu AMI: Versurile noului single sunt tot in spaniola si ii apartin artistei

Daca v-a placut “Trumpet lights”, cu siguranta noul single AMI se va numara printre preferintele voastre muzicale in aceasta vara. Mai sunt putine zile pana cand baimareanca noastra isi va lansa noua piesa. Eu deja am ascultat-o si suna cel putin la fel de bine ca si “Trumpet lights”. Recent am stat de vorba cu AMI, iar un rezumat a ceea ce am vorbit gasiti mai jos: 

ami

Adi: Se apropie data lansarii unui nou single AMI. Cand se va intampla asta?

AMI: Da, asa este, in curand o sa lansez al 2-lea single, nu stiu data exacta dar in aproximativ 2-3 saptamani o sa il auda toata lumea si bineinteles o sa vada si videoclipul. 

Adi: Spune-ne ceva despre noua piesa. Cum se numeste? E diferita de Trumpet lights? In ce limba sunt versurile noii piese? Cine a compus-o?

AMI: Noul single e compus tot de Adi Colceru (David Deejay) , producatorul meu. Colaboram in continuare, ne intelegem de minune si cred ca asta e cel mai important la o colaborare de acest gen. Versurile imi apartin, iar titlul nu as vrea sa il divulg inca :)) as vrea sa fie o surpiza cu totul. Ceea ce pot sa spun este ca piesa este continuarea single-ului precedent ” Trumpet Lights”, e tot in spaniola si spunem noi ca este cel putin la fel de “HOT” ca primul single. 

Adi: Te astepti sa aiba mai mare succes decat Trumpet lights?

AMI: Ne asteptam sa prinda la fel de bine, e o piesa reusita, speciala, senzuala, de vara, pentru indragostiti si pentru mai multe categorii de varsta.  Are toate ingredientele unui HIT, ramane doar sa ii punem “cireasa de pe tort”, adica sa filmam videoclipul;) 

Adi: Pe cand videoclipul? Unde va fi filmat? Va fi la fel de ”hot” ca si primul?

AMI: Filmarile videoclipului vor avea loc in Bucuresti. Inca nu stiu locatiile exacte, ceea ce stiu sigur este ca va iesi minunat, fiindca am in spate o echipa extraordinara care ma sustine, cei de la Media Pro Music, cu care colaborez in continuare , totul merge perfect si conform planurilor.  

ami2Adi: Vei continua cu Media Pro Music? Cum a fost colaborarea cu ei pana acum? Te consideri privilegiata pentru ca, practic, ai prioritate pe toate posturile din trustul Media Pro?

AMI: Da, voi continua colaborarea cu ei. Ne-am inteles foarte bine pana acum si asa va fi si in continuare. Bineinteles ca sunt privilegiata pentru ca am prioritate pe toate posturile din trustul Media Pro si ma bucur ca am facut alegerea de a colabora cu ei. 

Adi: Pe cand un concert AMI din nou in Baia Mare?

AMI: Sper cat de curand sa revin cu un concert in Baia Mare. M-am simtit extraordinar la primul concert pe care l-am avut in mall, in formula ” AMI”, baimarenii mi-au fost alaturi si a fost o atmosfera extraordinara. Vin cu mare placere oricand!

Maine, 9 mai, dupa ora 10, continuam convorbirea cu AMI in direct, la Neatza buna, la radio eMaramures.

Sursa foto: AMI Official

 

3 comments


Leave a comment