Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Băimăreanca Sara Mihali, la Vocea României: “Nu-mi venea să cred ce mi se întâmplă”

17 Nov Blog | Comments
Băimăreanca Sara Mihali, la Vocea României: “Nu-mi venea să cred ce mi se întâmplă”

Pe scena de la Vocea României am avut surpriza să vedem încă o băimăreancă, după prestația Norei Deneș, cu care am și stat de vorbă săptămâna trecută. Sara Mihali este elevă la Liceul de Arte din Baia Mare și are, din câte se pare, un viitor în muzică. Pe scena de la Vocea României a cântat Rise Like a Phoenix, celebra piesă care a câștigat concursul Eurovision acum doi ani. A fost dorită de Loredana și Smiley, dar ea a ales-o pe Loredana. De ce? Vom afla chiar din interviul de astăzi. Mi-a spus câteva cuvinte despre experiențele ei muzicale de până acum, dar mai ales despre participarea la celebrul concurs Vocea României.

Sara-Mihali

 1. Pentru început, te rog să-mi spui câteva cuvinte despre tine.
 • Numele meu este Sara Mihali. Am 17 ani și sunt elevă în clasa a XI-a la Liceul de Arte. Am început din clasa a V-a să studiez muzică ușoară la Palatul Copiilor. Din clasa a IX-a studiez canto clasic la clasa profesoarei Bob Mihaela.

 

 1. La ce competiții ai participat până acum și ce premii ai câștigat?
 • Am obținut premiul 1 la Concursul Internațional ,,Delfinul de aur”- Năvodari, premiul 2 la concursul ,,Armonia” din Cluj-Napoca. În muzica clasică, pot să spun că anul 2015 mi-a adus multe satisfacții. Dintre acestea amintesc: premiul 1 la concursul ,,Tinere talente”- Oradea și premiul 1 la concursul ,,Sigismund Toduță”-Bistrița Năsăud. Recent, am avut onoarea de a fi invitată în juriul Festivalului Lira datorită faptului că în 2014 am obținut Trofeul acestui festival la secțiunea canto clasic.

 

 1. Ce senzație ai avut la primul contact cu Vocea României?
 • Primul contact cu Vocea României l-am avut la prima preselecție de la Cluj. Am fost foarte mândră de reușita mea și nerăbdătoare pentru ceea ce urma să se întâmple!

 

 1. Cum te-ai simțit pe scenă?
 • Pe scenă am avut emoții, dar am reușit să trec peste ele datorită aplauzelor furtunoase ale publicului care mi-au dat putere. Văzând scaunele în fața mea, aveam impresia că Smiley, Tudor, Loredana și Moga nu sunt acolo. Nu-mi venea să cred ceea ce mi se întâmplă. Când s-au întors scaunele, am fost cea mai fericită, și chiar dacă acum îi vedeam cu adevărat în fața mea, aveam impresia că îi văd la TV.

 

 1. De ce ai ales-o pe Loredana?
 • Am ales-o pe Loredana pentru că am crezut că voi relaționa mai bine cu ea, fiind femeie. Și știam că se ocupă foarte mult de concurenți și că îi ajută. Într-adevăr așa a fost. Ne-am pregătit la ,,Atelierul de Voce”(școala particulară a Loredanei) cu profesioniști de la care eu consider că am avut multe de învățat.

 

 1. Ce piesă ai vrea neapărat să cânți în concurs?
 • Sunt multe piese pe care îmi doresc să le cânt pe viitor. Una dintre ele ar fi ,, One moment in time” de la Whitney Houston. E o piesă care mă emoționează, iar în timp ce o cânt  reșesc să transmit sentimentele și trăirile mele celor care mă ascultă.

 

 1. Care e interpretul sau trupa ta preferată și cât de mult te-a influențat în activitatea ta muzicală până acum?
 • Îmi plac mulți artiști cum ar fi: Christina Aguilera, Demi Lovato, Anna Tatangelo, Adam Levine și mulți alții. Mai nou, Lara Fabian a început să mă inspire și să fie modelul meu ca voce și ca prezență scenică.

 

Pe Sara Mihali o vedem la Vocea României din nou vineri seara, la dueluri. Atunci vom afla dacă se va califica în etapa următoare a concursului. Vinerea trecută, cealaltă băimăreancă prezentă în concurs, Nora Deneș, a reușit să se califice în semifinale. Multă baftă tuturor!

 


Leave a comment