Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Single nou: Andra – Inevitabil va fi bine

22 Apr Blog | 3 comments
Single nou: Andra – Inevitabil va fi bine

Andra a lansat astazi cel mai nou single al sau, “Inevitabil va fi bine”, piesa care promoveaza albumul cu acelasi nume al cantaretei, ce urmeaza sa fie lansat luna urmatoare, alaturi de MediaPro Music.

Indragita cantareata transmite prin intermediul noii melodii un mesaj simplu si optimist, invatat din experienta proprie: oricat de dificila ar fi la un moment dat viata, pana la urma toate problemele isi vor gasi o rezolvare si “Inevitabil va fi bine”. Daca ar fi atat de simplu, atunci inevitabil… ar fi bine.

andraLa toata campania de promovare dinaintea lansarii piesei si videoclipului, sincer ma asteptam la ceva mai wow. Dar oricum e bine pentru Andra. Artista si-a asigurat si pentru urmatoarele luni difuzarea pe posturile de radio comerciale. Desigur, se simte si amprenta Marius Moga. Dupa “K la meteo”, e bine si ca noul single Andra vine cu optimism cat incape, ca doar e primavara/vara 2013. Dar, totusi, cum e posibil ca videoclipul sa aiba doar 301 vizualizari pe youtube si 8794 de like-uri? Poate isi spune parerea un specialist in domeniu 🙂

Inevitabil va fi… hit? Care e parerea voastra? Ascultati piesa daca nu o cunoasteti deja si dati-va cu parerea.

 

 

 

 

3 comments


Leave a comment