Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Sarbatorita zilei: Jennifer Lopez

24 Jul Blog | Comments
Sarbatorita zilei: Jennifer Lopez

Jennifer López este o actriță și cântăreață americană, născută pe 24 iulie 1969, în cartierul Bronx din New York.

Jennifer_Lopez_2,_2012Visa încă din copilărie să devină artistă, astfel că a început să cânte de la o vârstă fragedă. De-a lungul timpului, a jucat în multe filme. Dar succesul a fost de partea ei abia în anul 1997, când a jucat rolul binecunoscutei și regretatei Selena, în filmul cu același nume. A urmat apoi încă un succes cu filmul “Anaconda”, și, în timp, a devenit una dintre cele mai căutate actrițe de la Hollywood.

Pe la sfârșitul anilor ’90, și-a început cariera muzicală. Un debut cu succes, în care primul album al lui Jennifer s-a intitulat “On the 6” și conținea hituri precum “If you had my love” sau “Waiting for tonight”. Pentru acest album, Jennifer a obținut discul de platină, datorită volumului de vânzări.

A urmat un duet cu Marc Anthony, “No me ames”, care i-a adus o nominalizare la premiile Grammy și un premiu Billboard Latin Music Awards.

Au urmat albume de succese, precum “J.Lo” (cu hituri precum “Ain’t it funny” sau “Love don’t cost a thing”), “This is me… then” (cu hituri precum “Jenny from the block”).

A făcut o pauză de câțiva ani pentru a se ocupa de cariera de actriță, iar în 2005 a revenit cu un nou album, “Rebirth”, cu hituri ca “Get right”sau “Hold you down”.

Nume real: Jennifer Lynn Lopez

Alias: J Lo; Lola

Data nasterii: 24 Iulie 1969

Zodia: Leu

Locul nasterii: Bronx, New York, USA

Sot: Marc Anthony

Copii: Emme si fratele geaman al acesteia, Max

Inaltime: 1,68 m

Greutate: 63 kg

Culoarea ochilor: caprui inchis

Culoarea parului: saten

Citeste mai multe despre Jennifer Lopez aici.

 


Leave a comment