Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Pitbull, din nou pe val vara asta

14 May Blog | 2 comments
Pitbull, din nou pe val vara asta

Postarea asta poate fi o continuare a pieselor de vara lansate pana acum in 2013, pe care le-am centralizat recent. Doar ca de aceasta data e vorba de ceva international. Se stie – Pitbull este o adevarata fabrica de hituri si se pare ca nu-l deranjeaza absolut deloc cu cine canta. Iar vara asta va fi din nou… pe val.

jennifer-lopez-pitbull-617-409Pana acum avem cel putin doua piese pe care le vom auzi cu siguranta in actualul sezon estival. Stiu, cel putin in cazul uneia dintre piese, veti zice ca ritmul nu corespunde, ca e manea, dar parca vad petrecerile de pe litoral in care piesa asta va fi nelipsita.

Un alt exemplu este a doua colaborare a lui Pitbull cu Jennifer Lopez: Live It Up este primul single de pe cel de-al zecelea album de studio al lui J. Lo iar filmarile pentru videoclip au avut loc deja si includ, evident, plaja si fetele frumoase, pentru ca ne apropiem de sezonul fierbinte. Destule ingrediente pentru a vorbi, din nou, de un hit de vara.

Sa nu uitam nici de colaborarea lui Pitbull cu Christina Aguilera. Chiar daca Feel This Moment a fost lansat de ceva vreme, cu siguranta va mai merge la radio si in vara aceasta.

 

 

 

2 comments


Leave a comment