Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

J Balvin, Pink şi Andra, ocupanţii primelor trei locuri în HIT 30

10 Jun Blog | Comments
J Balvin, Pink şi Andra, ocupanţii primelor trei locuri în HIT 30

Ediţia a 12-a a clasamentului oficial de la Radio eMaramureş nu a adus o schimbare de number one, pentru ca J Balvin şi-a păstrat locul câştigat săptămâna trecută. Aşadar, “Tranquila” rămâne pentru încă o săptămână pe cea mai înaltă poziţie în HIT 30.

Schimbări majore nu s-au petrecut pe podium, pentru ca Andra a coborât pe 3, iar P!nk a revenit pe locul 2. “Just give me a reason” este, de altfel, una dintre cele mai difuzate melodii internaţionale la posturile de radio din ţară, potrivit clasamentului întocmit de Mediaforest.

Două piese noi au intrat în clasament week-endul trecut: pe locul 27 am ascultat Major Lazer featuring Amber Coffman – Get Free. Direct pe 24 a intrat o piesă românească, Inna – Spre mare. În cazul în care se numără printre preferinţele voastre, daţi-le voturi aici dacă doriţi să le ascultaţi cât mai sus în HIT 30.

Iată cine ocupă primele zece poziţii din HIT 30, ediţia a 12-a (în paranteze sunt locurile ocupate de artişti la precedenta ediţie de top):

1. (-) J Balvin – Tranquila

2. (4) P!nk feat. Nate Ruess – Just give me a reason

3. (2) Andra – Inevitabil va fi bine

4. (6) Connect-R – Da-te-n dragostea mea

5. (7) DJ Sava feat. Misha – Tenerife

6. (9) Justin Timberlake – Mirrors

7. (3) Carla’s Dreams feat. Inna – P.O.H.U.I.

8. (5) Pitbull feat. Christina Aguilera – Feel this moment

9. (12) Paula Seling – Pansament

10. (13) Rihanna feat. Mikky Ekko – Stay

Adrian Mândru şi Rareş Sitaru numără difuzările pe radio şi voturile ascultătorilor în fiecare sâmbătă, de la ora 15, şi duminică, de la ora 17, la Radio eMaramureş.

 

 


Leave a comment