Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Andra – “Inevitabil va fi bine”, noul number one din HIT 30

17 Jun Blog | Comments
Andra – “Inevitabil va fi bine”, noul number one din HIT 30

Schimbare de number one la ediţia a 13-a a clasamentului oficial de la Radio eMaramureş. Cu toate ca podiumul nu s-a modificat semnificativ, ediţia din week-end HIT 30 a venit cu o nouă melodie clasată pe cea mai înaltă poziţie a topului. Andra – “Inevitabil va fi bine” este cea mai difuzată piesă de la Radio eMaramureş din ultima săptămână. După ce a stat două săptămâni consecutive pe prima poziţie, J Balvin şi a lui “Tranquila” au coborât pe doi. Al treilea loc de pe podium este completat de Justin Timberlake.

Ediția a 13-a a adus și trei piese noi în clasament. Este vorba despre noul single al trupei Vunk – Asa și, care a intrat pe locul 26, dar și două piese internaționale: Ahmed Chawki feat Pitbull – Habibi I Love You (pe 28) și Robin Thicke feat. T.I. & Pharrell – Blurred Lines (pe 24). În cazul în care se numără printre preferinţele voastre, daţi-le voturi aici dacă doriţi să le ascultaţi cât mai sus în HIT 30.

Iată cine ocupă primele zece poziţii din HIT 30, ediţia a 13-a (în paranteze sunt locurile ocupate de artişti la precedenta ediţie de top):

1. (3) Andra – Inevitabil va fi bine

2. (1) J Balvin – Tranquila

3. (6) Justin Timberlake – Mirrors

4. (2) P!nk feat Nate Ruess – Just give me a reason

5. (9) Paula Seling – Pansament

6. (4) Connect-R – Da-te-n dragostea mea

7. (10) Rihanna feat. Mikky Ekko – Stay

8. (12) Voltaj – Pic, pic

9. (5) DJ Sava feat Misha – Tenerife

10. (8) Pitbull feat Christina Aguilera – Feel this moment

Adrian Mândru şi Rareş Sitaru numără difuzările pe radio şi voturile ascultătorilor în fiecare sâmbătă, de la ora 15, şi duminică, de la ora 17, la Radio eMaramureş.

 

 


Leave a comment